Randi Vassbotn Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog

+ 47 46 50 55 60

randi@matfordeg.no

Instagram

Facebook

Jeg er autorisert klinisk ernæringsfysiolog. Jeg hjelper mennesker med noe så enkelt (og så vanskelig) som å spise vanlig, sunn mat og få et kosthold som er i balanse. Noen har sykdommer og plager som gjør at man må regulere kostholdet for å være i balanse, mens andre har lite overskudd og energi som kan skyldes et ikke optimalt kosthold. 

Gjennom mine år som klinisk ernæringsfysiolog har jeg jobbet både forebyggende og behandlende -på sykehus der jeg jobbet med kardiologi, diabetes og fedmeproblematikk, helt til andre enden av skalaen i privat næringsliv med kosthold for underernærte, eldre, pasienter med slag eller kreft og sondeernæring.

Jeg ser at pasientreisen til mine klienter endrer seg ettersom hvor de er i livet, og hvilke helsemessige utfordringer de kan ha. Det vil da si at kostholdet man har hatt i en fase i livet ikke nødvendigvis er den riktige på et annet tidspunkt. Jeg hjelper derfor deg med å finne det riktige kostholdet for akkurat deg, akkurat nå, slik at du kan holde deg frisk fra livsstilssykdommer, eller ha det best mulig dersom du allerede er syk.