Veiledning og kurs

Kostveiledning

Online Veiledning

Treff en klinisk ernæringsfysiolog når det passer deg, uten å reise til legekontoret! Ved bruk av digitale løsninger har du nå mulighet til å foreta en konsultasjon direkte fra ditt hjem. Du får tilpasset kostveiledning i forhold til din helse, dine mål og ønsker. Du får hjelp til å gjøre gode endringer som påvirker helsen din, slik at du får overskudd og energi til det som er viktig for deg! 

Få skreddersydd ditt kosthold!

Du får 2 konsultasjoner med klinisk ernæringsfysiolog, samt full analyse av ditt kosthold sammen med individuelt tilpasset matplan.

Kurs på nett

Sitt i sofaen og lær om kosthold! Eller ta meg med på tur i skogen mens du lytter til smarte råd som kan hjelpe deg til bedre helse. Jeg gjør kosthold enkelt på din egen skjerm, slik at du selv kan ta gode valg om kosthold. Bli med på livsstilsendringskurs ved overvekt, diabetes 2, høyt kolesterol eller høyt blodtrykk, eller kickstart ditt kosthold med å bli litt sunnere i 3 enkle steg!

Konsulenttjenester

Trenger din bedrift ernæringsfaglige tjenester? Jeg hjelper ditt firma eller din organisasjon med produktutvikling eller ernæringsrådgivning. Har dine ansatte hjemmekontor eller lange dager på kontoret? Jeg hjelper dine ansatte å holde produktiviteten oppe! Tjenesten skreddersys dine behov, med den hjelpen akkurat du trenger, være seg web-baserte løsninger eller 1:1 kontakt.

Foredrag og workshops

Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!