Veiledning og kurs

Kostveiledning

Online Veiledning

Treff en klinisk ernæringsfysiolog når det passer deg, uten å reise til legekontoret! Ved bruk av digitale løsninger har du nå mulighet til å foreta en konsultasjon direkte fra ditt hjem. Du får tilpasset kostveiledning i forhold til din helse, dine mål og ønsker. Du får hjelp til å gjøre gode endringer som påvirker helsen din, slik at du får overskudd og energi til det som er viktig for deg.  

Pris pr 1 juli 2022 er 1170,- for 60 minutters konsultasjon. Bestill time her

Få skreddersydd ditt kosthold!

Du får 2 konsultasjoner med klinisk ernæringsfysiolog, samt full analyse av ditt kosthold sammen med individuelt tilpasset matplan. Pris pr 1 juli 2022: 2340,- 

Kurs på nett

Sitt i sofaen og lær om kosthold! Eller ta meg med på tur i skogen mens du lytter til smarte råd som kan hjelpe deg til bedre helse. Jeg gjør kosthold enkelt på din egen skjerm, slik at du selv kan ta gode valg om kosthold. Kickstart din vektreduksjon med å bli litt sunnere i 3 enkle steg! Du kan også bli medlem av Diabetesklubben for å mestre din diabetes type 1 eller 2, der du ved hjelp av flere ressurser kan få hjelp til å mestre ditt blodsukker ved hjelp av kosthold. OBS! Ved diabetes type 1 må man bruke medisiner i tillegg til å spise vanlig, sunn mat. 

Konsulenttjeneste til kommune

Hvordan redusere underernæring hos beboere i sykehjem, samt klare å få eldre til å bo i hjemmene sine lenger og samtidig være ved god helse? Dette har vært målsetningen i Norges kommuner i mange år. Den største faktoren er å fokusere på ernæring og ernæringstiltak, helt grunnleggende faktorer for overnevnte punkter. Konkrete ernæringstiltak, verktøy og veiledning av klinisk ernæringsfysiolog har bevist å gi resultater i løpet av få måneder. Få hjelp av en klinisk ernæringsfysiolog til din kommune! 

Bedrift, foredrag og workshops

Riktig ernæring kan gi friske og energiske ansatte! Jeg hjelper med å holde produktiviteten oppe og sykefraværet nede! Tjenesten skreddersys dine behov, med den hjelpen akkurat din bedrift trenger -være seg web-baserte løsninger, gjennomgang av kantinetilbud og energipåfyll eller 1:1 kontakt i dine lokaler. 

Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!