Ditt nye deg starter her!

Randi Vassbotn Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog

Om du er i starten på din livsstilsendring eller har jobbet med å endre kostholdet over lang tid, så har du kommet til riktig plass.

Bare det at du har kommet hit, forteller meg at du har et ønske om å ta vare på deg selv!

Jeg hjelper deg gjennom digitale konsultasjoner, eller på kontoret mitt over en rykende varm kopp kaffe.

Kostveiledning

Kostveiledning på nett eller ansikt til ansikt

Online kurs

Lett fordøyelige webkurs for deg!

Konsultentjenester

Ernæringsfaglig hjelp til din bedrift eller organisasjon

 

Foredrag

Book meg for inspirerende foredrag eller workshop!

 

Jeg vil inspirere så mange som mulig – men mest deg!

Et kosthold i balanse er kostholdet akkurat du trenger for å være frisk, uten at det blir ekstremt eller vanskelig. Uten bruk av dyre kosttilskudd, krevende dietter eller fasting. Fordi vanlig mat er bra nok, særlig når man vet hvordan dette skal settes sammen! Følg meg på Instagram eller Facebook for enkel inspirasjon!

Hva er en klinisk ernæringsfysiolog?

En Kef er autorisert helsepersonell som undersøker, diagnostiserer og veileder innen ernæringsrelaterte tilstander. Dette gjelder både forebygging og behandling av tilstander som blant annet påvirker kroppens omsetning og behov for næringsstoffer. 

En klinisk ernæringsfysiolog kan ha pasienter på sykehus eller privat, forske eller behandle sykdommer eller jobbe innen matutvikling.  

Som klinisk ernæringsfysiolog, har jeg master i klinisk ernæring ved Medisinsk Fakultet på Universitetet i Oslo. Det vil si at jeg har fulgt legenes utdannelse de første årene, for deretter å spesialisere meg innen helse og mat på ernæringsinstituttet, mens legene fokuserte på helse og medisin. En tredje gruppe i samme utdanningsklasse er tannleger, og mange kaller en klinisk ernæringsfysiolog for matlege, magelege eller ernæringslege.

Diabetes. Kan du hjelpe å regulere blodsukkeret mitt?

Ja, jeg hjelper diabetespasienter med å stabilisere sitt blodsukker gjennom endringer i kosthold og ved fysisk aktivitet. Ved enkle endringer i matvanene dine kan du oppnå et mer stabilt korttidsblodsukker, og et lavere langtidsnivå som dermed gir mindre risiko for komplikasjoner. Kort sagt – en bedre helse med færre medisiner.

 

Overvekt. Jeg har gått mye opp i vekt - hvordan kan du hjelpe?

Ved å gå gjennom dine daglige rutiner og vaner innen kosthold, kan vi sammen se på den beste måten for deg å redusere vekt på. Noen liker raske resultater eller spesifikke dietter, og det kan være fordeler og ulemper ved flere av diettene. Et varig resultat får du som regel ved å gjøre en livsstilsendring som kan vare over tid. Ved vurdering og analyse av matinntak, kan du få råd om justeringer som er mulige å gjennomføre i forhold til akkurat din livssituasjon.  

Jeg må endre kosthold – hvor begynner jeg?

Her. Hos meg. Ved å ta kontakt i dag 🙂

Matfordeg-metoden er bygget rundt vanlig, sunn norsk mat, faglig ekspertise og livsstilsendring. Du finner ingen slankekurer eller Yo-Yo dietter hos meg. En livsstilsendring som er i balanse kan vare livet ut!

Høyt kolesterol og blodtrykk. Hva kan jeg gjøre?

Det finnes mat som gir høyere kolesterol og blodtrykk, og det finnes mat som hjelper deg å få lavere verdier på begge nivå. Sammen kan vi finne løsninger som regulerer både ditt blodtrykk og kolesterol, slik at du får bedre hjertehelse og samtidig redusere på medisiner som kan gi uønskede bivirkninger.

Fedmekirurgi. Kan dette være en god løsning?

Noen kan ha god nytte av fedmekirurgi, og jeg kan veilede deg i forhold til veien videre. Imidlertid er ikke alltid kirurgi den eneste utveien. Sammen kan vi se på muligheter for vektreduksjon, som er best for deg og ditt liv.

Kontortid på Volvat Barcode

Volvat Barcode er et nytt, moderne og tverrfaglig medisinsk senter lokalisert i hjertet av Barcode i Oslo. ​På senteret jobber jeg tett med andre spesialister innen helse. Bestill time i dag, uten behov for henvisning.

Torsdager kl 8.00-16.00.

Online konsultasjoner:
Har du behov for timer utover torsdager, eller du ikke bor i Oslo, sitter i karantene eller ikke ønsker å reise i disse dager? Bestill online veiledning hos meg. Digitale løsninger er enkle måter å jobbe sammen med deg for å få et bedre kosthold.

Kostveiledning på telefon eller video for deg som ikke har anledning til å komme til Volvat Barcode! Digitale løsninger er enkle måter å jobbe sammen med deg for å få et bedre kosthold. Bestill time idag!